Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

Kayuh RRI Hujung Minggu
12:08:00 PM | Author: Admin
Plan asal seperti ramai yg akan join. Tapi dgn pelbagai sebab lain (baru bangun tidur, famili matter dll), tinggallah kami berempat (5 termasuk Koon baju oren).


Pitstop pertama


Kembar ToraBora DaBomb!!!

Cross Country riding at RRI
Di Pondok Aci

Cross Country riding at RRI
Kontrol perut hehehe

Cross Country riding at RRI
Climb terakhir

Cross Country riding at RRI
Fimi yg murah senyuman

Cross Country drop at RRI
Hardtail pun belasah tu, apa ada hal...


Fimi pun lompat gak, 2 kali tuh...

Descending RRI
Di penghujung descent

Riding a bridge
Meniti titian usang
ROP di Kiara
11:22:00 AM | Author: Admin
20 Julai 2008. Gambar2 berikut adalah sekadar hiasan & lakonan semata2, jangan percaya apa yg anda lihat hehehe...





















































Kajang Perdana ride with PCC (lensa hait_san)
5:18:00 PM | Author: hait_san
Ke brutalan muka bro nie dapat dilembutkan sedikit dengan helmet berbunga-bunga nyer.. huhu....
Chill!! chill!! itu ler keje korang...

Kelihatan Mr Fauzee a.k.a downgiler R.O.P online dgn seseorang.. "bai! trail nie sayur ah.. downhill tak seberapa ah..."

Pict view dari tayar depan beskal Ms K

Bukti nyata kenapa kami terlewat sampai

Aku kuat!!! nie mahal nie.. powerbar nih!!! nak? nak?

Fuji hait_san 1st off road... calar-calar dah.. huhuuu...
Kayuh Dengan PCC di Kajang Perdana
10:30:00 AM | Author: Admin
Seperti dijanji, berikut photo2 sunday ride lepas bersama PCC: http://pcc-cycling.freeservers.com/& member2 ROP dll di Kajang Perdana. Jangkaan jarak 22km merintasi Kebun durian, getah & kelapa sawit.


Kawasan takungan rider2 terlibat


Driver ROP, Ezam. Hari ini test kasut & pedal clipless baru


Jiran sepakat Kay (Doppleganger) & Shah


Aikss! Ada peti sejuk?


Sesi briefing ringkas


Macam biasa mesti ada time tunnel menuju twilight zone!


Dah penat climb, kalau dapat durian best ni!


Steady bro, ada durian ni!


Tak larat boleh tolak, jgn segan2


Lepak dulu, cium bau durian!


Climb lagi tak habis2


Dan lagi climb... dah nama pun basikal bukit


Adoi! Bukan takde power, licin la, tolak la...


Bersama org lama ROP, Abg Ijan


Mana yg lain ni Bro, hehehe...


Boleh jalan dulu tak ni?


Mana diorang ni Bro? Hehehe...


Ok... jalan, jalan, jalan...


On road semula sblm offroad balik


Kat mana ni pun tak tahulah, belasah!


Sampai juga akhirnya, mana korang tadi?


Mana diorang ni tak sampai2 lagi?


Aikss, dah berlubang kasut baru kau???


Masuk balik ke van rasmi ROP, balik dah le...



Cerita lebih tengok sini: http://alimuddin.blogspot.com/