Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

Kayuh Dengan PCC di Kajang Perdana
10:30:00 AM | Author: Admin
Seperti dijanji, berikut photo2 sunday ride lepas bersama PCC: http://pcc-cycling.freeservers.com/& member2 ROP dll di Kajang Perdana. Jangkaan jarak 22km merintasi Kebun durian, getah & kelapa sawit.


Kawasan takungan rider2 terlibat


Driver ROP, Ezam. Hari ini test kasut & pedal clipless baru


Jiran sepakat Kay (Doppleganger) & Shah


Aikss! Ada peti sejuk?


Sesi briefing ringkas


Macam biasa mesti ada time tunnel menuju twilight zone!


Dah penat climb, kalau dapat durian best ni!


Steady bro, ada durian ni!


Tak larat boleh tolak, jgn segan2


Lepak dulu, cium bau durian!


Climb lagi tak habis2


Dan lagi climb... dah nama pun basikal bukit


Adoi! Bukan takde power, licin la, tolak la...


Bersama org lama ROP, Abg Ijan


Mana yg lain ni Bro, hehehe...


Boleh jalan dulu tak ni?


Mana diorang ni Bro? Hehehe...


Ok... jalan, jalan, jalan...


On road semula sblm offroad balik


Kat mana ni pun tak tahulah, belasah!


Sampai juga akhirnya, mana korang tadi?


Mana diorang ni tak sampai2 lagi?


Aikss, dah berlubang kasut baru kau???


Masuk balik ke van rasmi ROP, balik dah le...



Cerita lebih tengok sini: http://alimuddin.blogspot.com/
This entry was posted on 10:30:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: