Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

KL Downtown
6:47:00 PM | Author: ezam
KL Downtown di Bukit Jalil. Tak pasti samada ni kali pertama atau sebelum ni dah pernah ada event camni. Tapi bagi sesetengah ahli ROP inilah kali pertama kami dapat menyaksikan satu acara sukan basikal yg berprestij (selain drp LtdL).

Selepas tamat sesi latihan persiapan ke Melaka pagi tadi, ahli ROP yg terdiri drp, Abg Enul, Abg Ijan, Kaymalik, Nash, Shah dan Ezam Pingu telah berkonvoi ke Bukit Jalil. Ketibaan kami disambung riang oleh hujan yang lebat. Acara diberhentikan sementara. Kami pun mula mencari-cari port yg cantekk utk mendapatkan view yg paling best.

Dalam perjalanan kami ke starting point, dan melihatkan keadaan tangga-2, ramp dan saknike (macam-2) obstacle tu, kami mula terpikir.."kalo beskal aku le..dah jahanam dah..kalo aku le..dah nolak ..kalo stakat fork suntour dan rst aku le..baik tak payah..dan macam-2 lagi ler..
Memang betoi pun, beskal-2 yg hebat dan bertaraf dewa dewi pun bengkok rim, riders tergolek doggie dan saknike lagi ler..

Sambil kami lepak-2 tu, kami didatangi oleh 2 jejaka mat salleh yang macam pernah kami lihat..hmmm...tapi di mana ya..?? oh ye..di YouTube..

Adik bongsu ROP, Zam Pingu dan Abg long ROP, Abg Ijan terus mengelupor cari marker pen..nak amik autograph. Tapi takde saper pun pegang marker pen masa tu...Abg Ijan dah bukak cap oren yg dia pakai dah..sbb nak standby utk autograph..Pingu dah bukak baju sbb nak soh mat salleh 2 ekor ni sign kat dada dia yg sekeping. Kaymalik gak yg cool sbb masa tu dia pun haram kenal saper le mamat 2 ekor tuh... Pingu dapat le chance cium bau peluh kat tangan Steve Peat tu..hehhehe

Sib baik masa tu, abg pingu si iwan doraemon ada!! Kami setel ngan amik gambor je le ngan mat salleh tu. Nak wat camne..janji adoo konang-konangan...

Pix: Kaymalik, Zam Pingu, abg Ijan, Cedric Garcia dan Steve Peat...
Ikhsan photo: Iwansufa



Utk aksi seterusnye, nantikan photo-2 dari Iwansufa...LAYANNNNN. ROP ingin mengucapkan tahniah pada adik Hakim, wakil HTR yg telah berjaya mendapat tempat ke 3. Ajenye hande kome nih...bukan calang-2 event tau!!!

Wasalam
This entry was posted on 6:47:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comments:

On October 20, 2008 at 9:11 AM , Ms Doppleganger said...

hehhe..muka ezam ada le cam muka si cedric garcia..skit ler..skit je

 
On October 20, 2008 at 9:33 AM , iwan said...

ade ke doremon dia kata kat aku.. :p... nk kena ni!!!! hehehehehe..
si photographer dah xde gambar ngan saper2... sedih2..

 
On October 20, 2008 at 4:26 PM , Ms Doppleganger said...

Iwan!! Doraemon cute, wan..!! Saya nak gak tulun amikkan gambor deme ngan iwan, tapi canggih bebenor camera tu..rosak nanti, payah plak..hehheh..apa-2 pun, terima kasih ye, Iwan..

p/s..mana gambor yg lelain..??

 
On October 22, 2008 at 2:18 PM , iwan said...

yg lain kena sabo, sabo tu kan separuh dari iman... hehehehe

 
On October 22, 2008 at 5:37 PM , Haitsan said...

hek eleh... super impose je tuh.. huhuu.. kenape kena balik kmpg plak time2 cam nie.. huhuuu...

 
On October 22, 2008 at 5:38 PM , Haitsan said...

yang baju oren tu macam mat peat... hehee