Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

Trip ke Lubuk Kawah, Tg Malim - 22 & 23 Nov
10:46:00 AM | Author: Ms Doppleganger
Assalammualaikum wbt dan Selamat Sejahtera

Atas permintaan ramai dr rakan-2 ROP dan juga yg sering mengikuti ride gang ROP, kami ingin merangka satu lagi trip ke luar daerah Klang Valley. Setelah menghitung tarikh dan masa yg sesuai, kami telah bersepakat (meeting kat umah abg enul daaa..) utk mengadakan trip ni seperti details tersebut:

Lokasi: Lubuk Kawah, Tg Malim

Tarikh: 22 & 23 Nov 2008 (bermalam dlm utan tuh..ada brann..??)

Hos: Republic of Puchong & TM Bikers

Gang jemputan khas: Gang Bahan (Along & Acong, sertakan nama ahli gang anda)

Artis jemputan: The Super Fab, AO & Diana Krall!!

Anggaran Kos: RM50 seorang (tak termasuk kos dtg ke TM laa..)

Habuan: Ride sampai muntah, gelak yg takleh stop, makan dlm utan tapi tahap restoran 5 bintang, DH yg menggila babs.., bersemuka atau bermesra dgn binatang buas, spt pacat..hehhehe dan macam-2 lagi laa..ok!

Agenda yg kemas akan di up kan ke blog ni sikit masa lagi..so, look out!!

Barang sesiapa yg berminat (tak semesti nye ahli ROP dan gang bahan je..) sila lah submit nama anda ke woitie@yahoo.com

Sekian.
This entry was posted on 10:46:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On November 10, 2008 at 9:03 AM , flatfinger said...

isk isk...akuk dah start keje Sabtu...takleh joined lagik...sedey2x

 
On November 10, 2008 at 12:51 PM , Alimuddin Shahid said...

Join Ahad la, epic ride ke Lubuk Tedung