Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

4 Mengamuk di FRIM!
10:56:00 AM | Author: Admin
FRIM Sabtu 13 Disember 2008 - Sekumpulan 4 lelaki berumur lingkungan 30-45 tahun dipercayai pengamal ajaran basikal bukit telah didapati mengamuk di FRIM. Punca kejadian dipercayai kerana tidak berpuas-hati dengan pihak penganjur dari Shah Alam yg tidak muncul pada hari kayuhan yg dijadualkan. Kejadian bertambah buruk apabila sekumpulan peserta menarik diri di saat2 akhir kerana terjebak dengan kegiatan yg kurang berfaedah iaitu melepak sehingga ke pagi.

Penganjur yg cuba dihubungi media bagaimana pun enggan ditemubual. Kali terakhir beliau dikesan adalah di Taman Mas, ketika beliau (gambar bawah) menangis mahukan saddle baru!

Sehingga berita ini ditulis, beberapa kejadian telah dilaporkan berlaku di FRIM. Mereka yg hadir telah bertindak menamatkan kayuhan lebih awal dan makan lebih lama sambil berjanji akan memulaukan penganjur terbabit.

- TAKBERNAMA

Gerakkan mencari penganjur tetap diteruskan

Sehingga ke dalam hutan penganjur masih gagal dikesan!

Seorang peserta sedang mengejar seseorang yg dipercayai penganjur!
|
This entry was posted on 10:56:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On December 16, 2008 at 11:22 AM , hait_san said...

huishh!! ramai gak..huhuuu