Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

R.O.P & FutsaL..... ADa BRann...!!!
5:25:00 PM | Author: ezam

Aktiviti terbaru gang ROP, Futsal. Aktiviti yg lebih berfaedah selain bertakung kat Uncle Ben dan Bukit Bdr Puteri hingga ke pagi. Aktiviti ini akan diadakan seminggu atau 2 minggu sekali. Kami memerlukan respon dan sambutan dari rerakan ROP dan sesiapa aje yg berminat utk join Futsal with ROP.
Sila emailkan nama dan no telefon genggam anda ke .......

1. Ezam ----> 0195081865 (www.ezam87@gmail.com)
2.Kaymalik ---> 0192202292 (woitie@yahoo.com)

This entry was posted on 5:25:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 comments:

On December 17, 2008 at 9:55 AM , hait_san said...

aku follow jek....

 
On December 17, 2008 at 10:35 AM , flatfinger said...

kat mana court?

 
On December 17, 2008 at 10:44 AM , hait_san said...

ntah flat.. rasanyer sport planet puchong kot...

 
On December 17, 2008 at 10:44 AM , Alimuddin Shahid said...

aku bukan kaki bangku, tapi kaki berat.. camne? Tu pasal naik basikal kaki letak je kat pedal

 
On December 17, 2008 at 11:00 AM , hait_san said...

ermmm.. kaki berat.. ingat kaki rembat tadi... heheee..
jadi goalkeeper je.. tak pun ballpicker

 
On December 17, 2008 at 11:39 AM , Alimuddin Shahid said...

goalkeeper? aku tgk kat tv dah mcm sarkis dibuatnya kehkehkeh mesti goal punya...

 
On December 17, 2008 at 4:22 PM , flatfinger said...

puchong ada sport planet????? errr

 
On December 17, 2008 at 4:52 PM , hait_san said...

ada ler bro.. kat bt 14.. lps tol bukit puchong tu.. area tanah perkuburan islam.. tak tau ler kalo dah lingkup plak.. huhuu

 
On December 18, 2008 at 9:24 AM , ezam said...

bro flat. ikut plan skrg nie main kat puchong bt14 tu...!!!

 
On December 18, 2008 at 10:23 AM , flatfinger said...

batu 14....roger akuk....kalau takder aral...jom menendang...