Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

Lompat si katak Lompat....
9:32:00 PM | Author: iwan
Malam ahad yang lalu, sekumpulan penggemar aksi-aksi lompat melompat telah sepakat untuk menggegarkan Taman Extreme yang terletak di Shah Alam.  Tujuan mereka ini tidak lain dan tidak bukan, hanya untuk menggegarkan struktur tanah di kawasan Taman Extreme serta tanah jajahanya.  

Upacara dimulakan dengan mendengar amanat Tok Batin ROP Bro Inul.

Seterusnya upacara pecah tanah lompat melompat pun bermula...... layan aje la yer...
Bro Ijan yang baru pulang dari perguruan di Bandung dengan cewek2 ganteng.. nampak stedy je...
ni plak nak buat apa tu...

meh la aku tunjuk... mcm ni baru namanyer lompat!!!!! :p
Adios....



|
This entry was posted on 9:32:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On January 20, 2009 at 1:19 PM , Kopsia said...

1. Cuma nak tanya, gambar orang tengah lompat-terbang pukul dengan kamera biasa atau spesial?.
2. Ada info tentang kamera ATC (advanced tactical camera), kat kedai camera mana dan harganya. Puas saya pusing dan tanya kat Low Yatt, Sg Wang dan Time Square, dia tanya balik kita....apa tu benda. Rasa nak bakar aje kedai tu sekali dengan orangnya.