Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

Soalan Bulan June
10:48:00 AM | Author: hait_san

Di sebabkan Encik Aswad (Flat) tidak menghadirkan diri untuk mengambil hadiah jawapan untuk soalan "Teh O Ais ROP" bulan May. Hadiah terpaksa di bawa ke soalan bulan June. Ini bermakna untuk soalan bulan June hadiahnya segelas teh o ais dan 5 baucar diskaun untuk memasuki "Rafa Bunny World" di Giant Sek.13 Shah Alam. Dapatkan baucar diskaun sekarang!!

Soalan : Milik siapakah Santa Cruz ini??

Pembayang : Pemilik seorang yang kreatif...
This entry was posted on 10:48:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On June 4, 2009 at 7:17 PM , flatfinger said...

akuk injured la..kekeke..alamak sape ni yaa

 
On June 8, 2009 at 11:15 AM , Ms Doppleganger said...

alah..saper lagi...Gang hebat ler..kayuh hebat, beskal pun kena hebat arr..tapak hijau ijan..

ok..nak claim hadiah nih...bila bleh bagi hadiah..??

 
On June 8, 2009 at 12:25 PM , hait_san said...

harap maaf! jawapan telah di jawap oleh seseorang pada hari ahad sore.. Anda lambat!! muahahaaa...

 
On June 9, 2009 at 11:11 AM , Ms Doppleganger said...

mana bleh??..dia kena jwb kat dlm blog ni jugak..kalo tak, saya gak menang sbb dah jwb hari khamis lepas...bersaksikan farid, haidil dan AC...haaaaa..camne tuh