Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

Eh! Enche Din Ice join PCM ride?
9:04:00 AM | Author: hait_san
Dari kiri Datin K, Din Ice, Blucold & Abg Man
TAHNIAH! SYABAS! CONGRAT!

Bukan salah mata memandang,
Bukan gambar super imposeeee,
Bukan calang-calang orang yg datang,
Enche Din Ice yang tengah bagi pose...


** Din Ice 2 dari kiri mengecilkan matanya kerana tidak biasa dengan flash kamera pada waktu malam disebabkan pertama kali join PCM ride. Bro Blucold mengajuk tingkah laku Din Ice... Bungo mato kocik... :p

This entry was posted on 9:04:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On July 29, 2009 at 4:14 PM , apai said...

tapi, ape pun wa suspek sama yang belah kiri tu. yang bawak biskal sars same helmet fox tu. wa suspek sama die.

 
On July 30, 2009 at 8:50 AM , hait_san said...

Suspek??? dia ada bikin jenayah berbasikal kah?? muahahaa...

 
On July 30, 2009 at 11:12 AM , apai said...

wa suspek sama die sebab kayuh melebihi had laju yang ditetapkan.

 
On August 14, 2009 at 12:23 PM , Man CIOCC said...

Woi apao punya text woi, sakit mato aku. Oren text kat ataih Meroh. Poning...Takpo lah janji gambor den mcm org mudo, perut kompeh!

Duo orang otai 65' tu heh.