Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

10:15:00 AM | Author: hait_san
5:24:00 PM | Author: hait_san
AL FATIHAH

AZNUL BIN ALIAS - 1966-2010

JOM BROGA!!!!!!!!!!!!
12:34:00 AM | Author: hait_san
IPOH TRAINING WEY!
11:22:00 PM | Author: hait_san
Weekend Ride - 9 May 2010
3:27:00 PM | Author: Ms Doppleganger
ROP!!! Jamboree Ipoh ujung bulan ni.. Sudah training ke?? Jom kita buat endurance training di:

Trail: Tg Rabok
Distance: Est 42KM
Takung: Uncle Ben, Puchong Indah
Takung time: 7AM to 7.30AM
Rolling: 7.45AM (lambat lamabat, nanti panas ooooo..)
Ride leader: Abg Amdari

Kepada rakan-2 MTB yg lain, anda di alu-2 kan join ride ni...the more, the merrier..
3:26:00 PM | Author: Ms Doppleganger
1M1MTB?
9:28:00 PM | Author: hait_san
Tg Malim ride kembali lagi lahhh..
12:57:00 PM | Author: Ms Doppleganger
Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera.

Yup..Tg Malim ride kembali lagi lahh..Dah lama tak ride ke sana. So, ROP nak organize ride sulong ROP for 2010 di Tg Malim. Lebih kepada trip santai dan relax. Tapi whoever nak kayuh dan main paitball, amat di alu-alukan oleh TM Bikers.. Sebutharga spt tertera dibawah:

Tarikh: 3 & 4 April 2010

Venue: Bernam Heritage, Tg Malim

Penginapan 1 malam utk 1 org:

Chalet:
RM50 per person + 6 meals
RM25 per person + 6 meals utk kanak-2, 10 tahun ke atas. Anak-2 bwh 10 tahun, FOC


* Chalet boleh masuk 4 org dewasa dgn selesa. Takde air-cond dan TV. Tapi kemudah bilik air dan tandas disediakan di dalam setiap chalet dan selesa.

Dorm:
RM45 per person + 6 meals

* Dorm boleh muat 1 batalion tentera. Takde air cond dan TV. Cuma ada 'penunggu' je..heheh. Sgt sesuai utk rakan-2 yg bujang atau perasan bujang..ehem..

Agenda Agendi:

Sabtu :-

9AM - Gerak dari Puchong/KL

10AM - Tiba di Tg.Malim. Minum kat Yik Mun

12PM - Check in chalet

1PM - Lunch dan acara bebas..

2PM - Paitball (kepada sesiapa yg nak main le)

4PM - Minum petang dan acara bebas lagi

8PM - Makan malam atau BBQ (kalo ramai permintaan)

9PM - Supper & Karaoke

12AM - Tidor le..atau pun nite trekking (ada bran..?)

Ahad:

8AM- Breakfast

9AM - Kayuhhhh..!!

12PM - Lunch

1PM - Check out..

Agenda diatas hanyalah dlm anggaran saya. Kalo perlu adjustment, sila hubungi saya secepat mungkin.

Paintball:

RM55 per person. Details, sila hubungi saudara AO.

Kepada ahli atau bukan ahli ROP yg berminat, sila hubungi saya di tepon genggam 019 2202 292 atau email/YM saya di woitie@yahoo.com.

Sekian. Terima kasih.

Wasalam
Marshall Bkt Cermin DH Race - 7th March 2010
11:35:00 AM | Author: Ms Doppleganger
Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera.

BCDH 5 akan diadakan pada 7hb March 2010 akan datang. BCDH 5 memerlukan tenaga kerja Marshall seramai 15 org (anggaran). Selain dpr makan tengahari, Marshall juga akan diberi sedikit duit poket (upah le..)Kepada sesiapa yg berminat, sila hubungi Abang Am (Amdari) di 019 2601398 sebelum 28hb Feb 2010.

Sekian, terima kasih.
JOM TOURING
3:43:00 PM | Author: hait_san
CLICK POSTER UNTUK KEBESARAN MAKSIMUM