Borak-borak

Pengguna shoutbox ini dinasihatkan menggunakan 'Nickname' sendiri. Hormati 'Privacy' dan 'Nickname' rakan lain. Harap kerjasama.
Free chat widget @ ShoutMix Limited to 60 posts/hour.

Tg Malim ride kembali lagi lahhh..
12:57:00 PM | Author: Ms Doppleganger
Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera.

Yup..Tg Malim ride kembali lagi lahh..Dah lama tak ride ke sana. So, ROP nak organize ride sulong ROP for 2010 di Tg Malim. Lebih kepada trip santai dan relax. Tapi whoever nak kayuh dan main paitball, amat di alu-alukan oleh TM Bikers.. Sebutharga spt tertera dibawah:

Tarikh: 3 & 4 April 2010

Venue: Bernam Heritage, Tg Malim

Penginapan 1 malam utk 1 org:

Chalet:
RM50 per person + 6 meals
RM25 per person + 6 meals utk kanak-2, 10 tahun ke atas. Anak-2 bwh 10 tahun, FOC


* Chalet boleh masuk 4 org dewasa dgn selesa. Takde air-cond dan TV. Tapi kemudah bilik air dan tandas disediakan di dalam setiap chalet dan selesa.

Dorm:
RM45 per person + 6 meals

* Dorm boleh muat 1 batalion tentera. Takde air cond dan TV. Cuma ada 'penunggu' je..heheh. Sgt sesuai utk rakan-2 yg bujang atau perasan bujang..ehem..

Agenda Agendi:

Sabtu :-

9AM - Gerak dari Puchong/KL

10AM - Tiba di Tg.Malim. Minum kat Yik Mun

12PM - Check in chalet

1PM - Lunch dan acara bebas..

2PM - Paitball (kepada sesiapa yg nak main le)

4PM - Minum petang dan acara bebas lagi

8PM - Makan malam atau BBQ (kalo ramai permintaan)

9PM - Supper & Karaoke

12AM - Tidor le..atau pun nite trekking (ada bran..?)

Ahad:

8AM- Breakfast

9AM - Kayuhhhh..!!

12PM - Lunch

1PM - Check out..

Agenda diatas hanyalah dlm anggaran saya. Kalo perlu adjustment, sila hubungi saya secepat mungkin.

Paintball:

RM55 per person. Details, sila hubungi saudara AO.

Kepada ahli atau bukan ahli ROP yg berminat, sila hubungi saya di tepon genggam 019 2202 292 atau email/YM saya di woitie@yahoo.com.

Sekian. Terima kasih.

Wasalam
|
This entry was posted on 12:57:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comments:

On March 17, 2010 at 2:57 PM , apai said...

bole saya tahu berape haribulan?

 
On March 17, 2010 at 3:20 PM , bob said...

kay.. kay... org lain pon excited jugak, tapi org tgh dok excited giler nak kayuh & paintballzzzz... potong stim date tak tau bila la pulak... kihkihkihhh....

apai, date 3&4 April kalu tak silap la... konpom balik dgn kay...

 
On March 17, 2010 at 3:50 PM , Ms Doppleganger said...

alamakk...potong stim le kay ni..aparaaa..karat tul..OKOK..on behalf of kay, saya jwb ek..Date dia, 3rd & 4th April 2010. Harap maklum..nanti saya pi libeh (libas) kay ek..sorry..

 
On March 18, 2010 at 12:20 PM , pojie said...

salam kwn2,.. selamat dtg & berjumpa di tg malim.. harap2 semuanya enjoy nnti...
-pojie tmbikers-

 
On March 18, 2010 at 5:21 PM , apai said...

asal rop buat kayuh je aku ada agenda. asal rop kayuh je aku ada agenda. asal ada agenda je rop buat kayuh. tak boleh pegi. ada agenda.!

 
On March 24, 2010 at 2:26 AM , Haitsan said...

huuu.. nk ikut... tapi.........